Japansk festivalmat – Food at festivals in Japan

Överlevnadsknep i Japan:

Lär dig tycka om bläckfisk.

Bläckfisk i bollar (takoyaki – på bilden), bläckfisk i kålpannkaka (okonomiyaki), bläckfisk på spett (ika), torkad bläckfisk…

Want to survive in Japan?
Learn how to eat squid.

Food served at festivals mostly consists of squid fried in pancake balls (takoyaki), squid i cabbage pancake (okonomiyaki), squid on a stick barbecue (ika) or just dried squid together with a beer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s