Hela havet stormar

Tillbaka i Tokushima efter en dryg vecka på Okinawa möts vi av en nymålad lägenhet. Och en total röra i mitten av golvet.

Ingen har informerat oss om att lägenheten skulle målas om och än mindre sagt att någon skulle komma in i lägenheten under tiden vi var borta.

Instrument, Linus diplom, mina teckningar och indigotyger ligger huller om buller med stekpannor, flaskor med olivolja och soja, dammsugare och tomma plastpåsar. Allt i en långsmal ö från ena väggen till den andra.

Vi som hade sett fram emot en lugn hemmakväll är lite smått upprörda över lägenhetens tillstånd och väntar på att vår vaktmästare ska komma hit och bekräfta röran och diskutera eventuell kompensation. På telefon lovade hon att målaren skulle komma hit kl 9 och lägga allt på plats igen…

Det ska bli mycket roligt att se honom lyckas med den uppgiften.

3 kommentarer

  1. De tre tenorerna skriver:

    mysig blogg du har!:)

  2. Johanna skriver:

    Näää, det var det fräckaste! Vilket sätt!

  3. Magdalena Perers skriver:

    Ja vilket sätt! Det är dessutom lite svårt att förstå eftersom allt annat ska bekräftas minst 3 gånger innan något görs i vanliga fall. Som när man betalar på café tex. ”10 000 Yen mottaget” från personen i kassan; ”10 000 yen mottaget” från kören som jobbar bakom disken.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s